14 May 2014

Segmen Blogger Aktif

Assalamualaikum. Pewwit, sungguh~ dah bersarang gila blog ni. Akhir update blog ni tak ingat dah bila. Masa dah usha mengusha blog orang lain, tiba-tiba nampak ada satu blog ni, dia buat segmen. Jadi, dengan sepantas kilatnya Ai pun sertai segmen ni. Tertarik beb tertarik. Segala maklumat ada kat bawah na~
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Blogger yang cantik dan manis ni namanya Anys. Dia buat segmen ni sebabnya ramai blogger yang dah kurang aktif. Termasuklah Ai yang kembali nak berjinak-jinak. Korang boleh klik banner untuk sertai sama :)

Peraturannya senang, follow blog si cantik manis ni, kemudian kalau ada instragram boleh follow si cantik manis juga.

Adik yang cantik dan manis, kakak Ai dah follow awak :)

27 comments:

  1. singgah sini http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  2. saya dtg follow jgk..:DD

    http://duniakita94.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...datang membuat kunjungan balas...done follow sini :)

    ReplyDelete
  4. Assalam. Efa singgah dan follow dari segmen sama,Kak Ai. Keep in touchh ^^

    ReplyDelete
  5. as'salam, singgah follow dari segmen yg sama ^^ http://smileymiya.blogspot.com/2014/05/inilah-dia-wanita-terpilih.html

    ReplyDelete
  6. salam

    saya datang dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  7. salam dari segmen yang sama,
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  8. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama,.
    all the best.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

    ReplyDelete
  9. Singgah blog awak yer.. :) All the best!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  10. Zumal singgah balas kat sini, selamat bersegmen :))

    ReplyDelete
  11. hai dari segmen yang sama :) Insya Allah. Saya singgah sini dan follow .

    ReplyDelete
  12. nice sharing
    done follow your blog
    come visit n follow my blog too at:
    http://cikhafizahnurani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. haii rakan blogger dari segmen yang sama. selamat bersegmen:)
    dari owner http://awookcoorp.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. olla ! .. hehe ~ datang balas kunjungan .. mekasihh yaww

    datang follow sini #289 ~ salam kenal :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum .
    Saya datang follow awak ye daripada segmen yang sama .
    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Membalas kunjungan awak :)

    http://mrcoklathaty.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html?showComment=1400270632326#c3544517772524858435

    ReplyDelete
  17. singgah balas sini...heheheheh :)

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan drpd saya. Saya singgah dari segmen yang sama.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan

    singgah dan follow dari segmen yang sama.. jemput ke blog saya

    http://www.mamamursyid.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum,salam ukhuwah..sy balas kunjungan awk..selamat bersegmen & good luck :)

    ReplyDelete
  21. baru ada masa nak blogwalking sini dariapda segmen yang sama. hehe.

    ReplyDelete
  22. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  23. Hi . Anda ditag untuk GA terbaru . Jum check :D

    ReplyDelete
  24. Singgah dari segmen yang sama.Maaf lambat berblogwalking :)
    http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete